Gissa vem...


...vem som fick FÖRSTA fisken!!!

Vi var o fiskade en sväng igår kväll... Trots lite gnälliga o omständiga ungar till att börja med så var det fantastiskt härligt att komma sig iväg o fiska! Vi fick ett gäng abborrar... o Edvin hade dragit upp tre fiskar innan nån annan hade hunnit blöta maskarna!!!
Vi grillade såklart lite korv, men det som jag nästan såg mest fram mot var en skogspanna med kaffe... o gissa var kaffepannan var??? Jo, den stod kvar hemma på DISKBÄNKEN!!! Så, man fick nöja sig med rabarbersaften... Nå, inte fy skam det heller, men jag var verkligen skogskaffesugen!!

Och så här glada blir mörtarna i Tvärån när dom ser en läcker mörtbrutta! - - - >

Och så här lycklig blev Ditto när hon fick komma loss från selen som hon satt fast i sittvagnen... o krypa iväg o KÄNNA på vattnet! Härligt...

Plaska-plaska-plaska!!!

Jag tror att hela kusin-gänget var rätt nöjda med turen...
Dom hade lika kul med att leka med pinnar i elden som att fiska... o lillasyster ser på med stoooora ögon på vad storgrabbarna sysslar med! Och.. antagligen suger hon åt sig "kunskaperna" som en svamp!

Eldvakter...





Trots att Martin gjorde allt han kunde (höll fram fisken så långt som möjligt mot kameran) så, NÄ... Det ser INTE ut som en haj!
Stumpan högg sig ett metspö o fiskade, hon också... tur att ingen stod bakom!
Sen hittade hon en stock att sitta på... och, ja gissa vad.... "Ihhhaaaa! Klopeti-klopeti-klopeti!" o så satt hon o regelrätt skänklade med benen! Va??? HUR kan hon ha en aning om hur man driver på en häst??? Det bara måste vara genetiskt! Visst har hon sett hästar, två gånger på riktigt o så hästhoppning o sånt på tv... Men... inte fattar jag hur hon har greppat det där med att skänkla på en häst...

Kvällen blev sen... dom somnade ett tag efter tolv... Edvin den arme skurken vaknade ju halv nio på morron o ville upp för pinkpaus o vällingflaska (som han inte åt upp) men Edith har sovit tills nu... o fick slurpa i sig Edvins kalla rester i flaskan... o var sååå nöjd så!

Hmmm... hon kravlade sig upp ur sängen... o satte sig på resväskan som står här på sovrumsgolvet... o så fick hon se bilden på sig själv där hon sitter på stocken o : "iihhaahhaaaa" o började studsa lite lätt... =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0