När katten är borta...

Fast, här var det tvärtom!
När matte är borta dansar katten på bordet!!!

Visserligen har väl mormor skämt bort honom en del medan hon passat honom...
Gourmet- småkattmatsburkar osv... men... hans beteende sen vi kom hem har varit: Jag är störst, starkast, snyggast o ni har behagat att lämna reviret så nu har JAG tagit över!!! Och... bestämmer!!!
Han är uppe på bänkar, hoppar upp i famnar i tid o otid, han tom hoppade upp i sängen o la sig bakom Anders!!! Sånt gör inte Armani...
Idag när vi åt lunch var han som ett plåster... jag schasade iväg honom då klev han upp o vräkte ut sig på Edvins stol, så han knappt rymdes! Och där låg han... pall!

I'm the BOSS!

Martin var till Luleå med mormor/farmor idag... Svårt att kalla mormor farmor! Och... jag vet hur fel det låter i Kevins öron... För, när jag var liten o min kusin Leif kallade min farmor för mormor tyckte jag att det lät så knasigt!!!
Nå, Kevin ville inte följa med, så dom har haft en heldag idag...
Vet inte riktigt vem som tyckte det var roligast... för dom körde varann omväxlande... men, det var nog mest skoj när dom blev jagade av gräsklipparn!

Behöver inte vara så avancerade grejjer för att det ska va kul!

Edvin är ju rätt go o rar... det hjälps inte! =)
Vi låg på sängen jag o Edith när Edvin kom upp o la sig för kvällen han också... Då han säger: "Mamma!" jag svarar: "JAAA?" Då klappar han Edith på magen o säger: "Det här är våran Ditto!"

Surströmming till middag! MMmmmmmm!!!
Och... nu är jag törstig!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0