Grrrr...

Ilska o morr ligger väldigt lätt åtkomligt just nu!!!
Jag kände redan i natt nångång att det kändes definitivt inte bra i ryggen!!!
På morron när jag klev upp blev det tydligt bekräftat att ryggjäveln kändes som skit!!!!!
Jag var ju o hängde mig i vippbrädan igår kväll... första gången på läääänge... i alla fall under veckorna jag nu sprungit hos kiroprakorn... antagligen så har han väl petat nåt tillrätta som jag lyckades peta tillbaka till eländeläge igår... för vilken skillnad!!! Morr!!! Vad som märks mest är ju att humöret är sååå otroligt tätt sammankopplat med mitt ryggonda! Egentligen är jag väl rätt van smärtan... men, jag blir på så fruktansvärt dåligt humör! Det behövs inte mycket strul o tjorv för att jag ska explodera... tex. tappar jag disktrasan på golvet när jag ska o torka bordet en gång går det väl bra... men, lyckas jag tappa den en gång till innan jag är klar kan den flyga in i väggen för att jag exploderar av ilska!!! Och... i synnerhet när jag tappar saker!! Jag blir så vansinnigt arg så oj voj!!! Men, det är ju för att jag måste böja mig ner o plocka upp det... o det är skitjobbigt!!! Hade det inte varit så långt till Luleå o om Anders varit ledig hade jag handlöst kastat mig i bilen o åkt till doktor Bramberg!!!
Nu ska jag nästa gång på onsdag... o jag längtar!

Tur att Edvin blir kidnappad idag! =)
Jag berättade åt honom att farmor kommer o hämtar dig idag... när hon slutar jobba o så åker du till Kypas! "MMMM!!! Mimmi! =D" var hans kommentar... så han längtar! Tror att det är farfar o traktorn som är en stor dragningskraft... för, det var nästa kommentar... "Mimmi... Trrrrööö Trö!"
Majjaloppan sover nu... hon har haft en aktiv morron... rensat Edvins filtallrik på vardagsrumsbordet... städat toaletten... ätit nåt ospecifikt från golvet... ätit en rejäl riktigt frukost med gröt o smörgås!!! Och... som tidigare nämnt... nätterna tillbringar hon ju inte många sekunder i från en tuttslurk...
image147
Minst tre gånger per natt... vad jag vet om!

Så här ligger jag, blixtstilla, natt efter natt... o är förvånad över att ryggen känns eländig....
Ibland längtar jag tills hon blir fjorton!!! =D HAHA!
.
.
.
Nu är han kidnappad... Edvin!
Fick bildbevis via mail....
ack ack... stackars barn...
sätter honom i arbete det första dom gör!!!! ;-)



.
.
.
Hon är inte sann.... Stumpan!!!
Nu har hon nyss somnat... just o just... för jag är ju längre än 25 cm från henne så hon har gnytt o gnällt lite grann! Klockan är nu strax efter 00.00 på natten o jag hade tänkt att ta mig en dusch... men, det är bara att glömma!
Stumpan fick sig ett eget bad!!! Lite lyxigt att slippa brorsan... och betydligt lugnare!!! :-O
image149
Ahhh... Så härligt! Badrock i strlk 110!!
Ok... rätt mycket för stor... men, hu så fort det går så är den nästan för liten!


Då var klockan strax efter 16 så efter badet har hon hunnit äta, vara städhjälp, dricka tuttslurk o bli nedlagd i vagnen fyra gånger för att den här korkade mamman fick för sig att babyn kanske var trött!!!???!!! HAHA! Nå, vi såg Lets dance o hon stod o studsade/dansade o kikade på tv:n (gjorde aldrig Edvin... märks att hon är TJEJ!) sen, såg hon såååå trött ut o LÄT trött dessutom så jag la henne i vagnen och stumpan somnade! Hallelujja!!! Så, först tänkte jag sitta o se färdigt danserna i Lets dance... men, nä... ändrade mig o gick ner för o duscha... plockade ur torktumlarn först o efter en stund slog jag av luftavfuktaren som stått o surrat rätt högljutt o då hör jag nåt bekant..."Ehäehähäehä!"
Den arma majjan hade högst sovit en halvtimme!!!!! Det vara bara att vara glad att jag inte hade hunnit börja duscha... traska upp o stoppa nappen i munnen... sätta sig o vagga vagnen o be en stilla bön om att hon ska somna samtidigt som irritationen växte... Ska man ta mej sjutton aldrig kunna gå ifrån morrhoppan längre än tre meter!?! Nå, jag fick se klart Lets dance i alla fall... sen borstade jag tänderna, plockade upp piplisa o la mig i sängen med henne... Hur bär sig småbarnsmammor åt som får sina bebisar att sova själva.... i sin egen säng????? Mysterium!

Nu har hon upptäckt skåp, lådor o sånt...
Jag bara undrar... Hur många bebisar tål en sil?
image150
En överlevare...

En har kraschat... nu finns det tre silar kvar i olika storlekar... o som sagt... Edvin har dom överlevt... undrar om dom klarar en bebis till? Edith lär testa dom grundligt!!!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Edvin han bara arbetar o arbetar, det är stressigt värre att hålla igång hela åkeriet. Först var det skotern, men den blev han rädd för, sen kom farbror Erik med lastbilen (om man nu kan kalla en VOLVO för lastbil) i mina ögon är det en traktor. Ja sen var det ju fyrhjuling o kranbil o truck här inne i vardagsrummet som han jobbar på med hela tiden.

2008-03-28 @ 15:50:49
Postat av: Greta

Jag tror bestämt att jag måste ta mej en tur till ruona och kolla så dom inte låter Edvin jobba för mycket. ( i så fall måste jag nog sno han) hihi

2008-03-28 @ 16:34:08
Postat av: therre

Åh, så fina ögonfransar hon har :)

2008-03-29 @ 16:33:16
URL: http://www.therre.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0