Konkurrens!

Stackars Ditton...
Dom få leksaker hon har som är lite feminina... så hon inte bara leker med däckförsedda större fordon... snor brorsan ifrån henne!!! Och... till råga på allt börjar kamma hennes hår med leksakshästens mankam!!!
image95
Niiiihahahhaha!!!

Och... om nu Emma tror att hon ska få gosa med en bebis när hon kommer från australien så får hon söka sig nånannanstans än till Ditton!!! För, inte är det nån bebis längre!! =)

Blåbärsmonstren... Edvin var o hämta fram en påse blåbär från frysen som han ville ha... satte fram i en liten skål som han fick smaska i sig från... och, självfallet så blev han ju blå! Pappan trodde det var rekordtidig säsongsstart för ryska bärplockare!!! Sen fick ju lillstumpan smak på blåbären... så hon var lika blå hon... fast mest runt munnen! För en gångs skull hade jag inte kameran i högsta hugg så... bildbevis saknas!
Men, en sak är säker... nog lär sig bebisar fort vad som smakar GOTT!!! Edvin fick ta hela godisskålen idag, det är ju lördag... o så fort Edith fick se skålen... så: "MMMMMMMmmmmm" och travade efter Edvin!!!
Nu börjar melodifestivalen strax... fyra minuter...

Kommentarer
Postat av: Faster Emma

Hmm..ingen bebis, tusan ocksa..men men en liten prinsessa duger ocksa bra:)

2008-03-02 @ 09:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0