Korv o andra chansen...

Idag for vi iväg till Kypas en sväng... det var lugnt där... bara farfar från början... Fastrar o farbröder kom o gick.. det var skotrarna som hade stark dragningskraft idag... på eftermiddan kom farmor... så hon hann träffa småmonstren hon också! Edvin var lite halvgrinig nån stund igår o lite mer grinig idag så jag nästan börjar fundera på om det är på gång nåt återfall i förkylningen... blek o eländig var han på kvällskvisten så... få se....
Sen var det ju dags för melodifestival... eller andra chansen o jag blev faktiskt nästan chockad över att Carola inte gick vidare!! Glad, givetvis.... men, hallå!!! Har jag kanske inte sååååå annorlunda musiksmak än svenska folket som jag trott!!! =) Men, det var faktiskt kul att det blev lite annorlunda!! Skönt o slippa Carola... fast, inte för att jag tycker Sibel är speciellt mycket bättre... Har lite svårt för såna "skrän-röster" eller vad jag ska kalla dom...
Kanske jag är för patriotisk... men, tyckte kiruna-programmet var det absolut bästa!!!
Så, nu får man längta till nästa lördag!!!
Sen testa vi att grilla korv!!! Mmmmmmmmm!!!
image107
JPetterssons Ost o Baconkorv!!!
mmmm... om man nånsin trodde att man skulle minska nåt hekto i vikt så är det bara att glömma det!!!


Funkade alldeles utmärkt... fast Edvin käkade sin Choritzo kall, innan... o dessutom testade han smaken på ett gäng i förpackningen i kylen också!!! Raringen!!!
image106
Notera dom provsmakade korvarna!!!

Sen slocknade grabben rätt lugnt, han var trött... däremot så höll lillasyster igång....
Hon är fortfarande i full gång! Fast hon bara just o just slumrat till i bilen till o från Kypas o så ca en timmes sömn i min famn... fattar inte hur hon orkar!
Så... antar att pappan slocknat på soffan därnere... o jag, så fort jag tryckt på OFF-knappen på datorn o kryper ner i sängen med Ditton gör det samma som pappan!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hmmm, de måste ha varit godast i ena ändan, den där korven...
Tur att korven har två ändor så att det blev lite korv kvar åt er andra :)

God natt!!!

2008-03-09 @ 00:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0