Tur man sällan rantar...

För jisses så jag "pladdrar"!!!
I vanliga fall en hel del o när man faktiskt gjort nåt så blir det ju kubikmassor med pladder!!! =)
Lär väl bli mer i morn... för Anders har ju första dan på nya jobbet! Och, vi tänkte försöka hänga med på morronen o gå en sväng på "Öppis"! Det är ju vääääldigt länge sen sist... Nu, med nya tider i antågande så kommer vi nog att hinna till öppis betydligt fler gånger!!!
Idag har vi inte gjort nåt... Nå, pappan o Edvin var ut o skottade av snön från "Sunes stuga" o det var hur mycket snö som helst!!! Sen har vi sett en film o bara slöat!
Vi somnade hela högen en sväng på eftermiddan... Edvin framför tv:n o vi tre andra i sängen uppe på vindan! Edvin vaknade först, det hade ju hunnit bli mörkt... o lite snyftande gick han o undrade vart resten av familjen fanns! Sen har han o pappan fixat käket... o det luktar så gott här jag sitter o väntar på att stumpan ska vakna till... vi ska äta tacos!
Sen fortsätter vi väl antagligen att slöa...
Ja.. Anna... Jag håller med.... dom är för rara!!! Såna små busfrön med massor av upptåg men ändå så otroligt rara o goa!!! Så, i morron blir det nog kaministallation o då får du komma hur mycket du vill o värma fötterna!!! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0