Less kylan!

Blä så trist o tråkigt det är...
Ett par plusgrader... grått... kallt... lurvigt...
ena stunden kommer det snö nästa spöregnar det för att mitt i allt hagla!
Man får ju hoppas att skogsfåglarna inte kläckt några ägg ännu...
skulle ju bara fattas det... småkycklingarna fryser ihjäl o det blir inga fåglar till hösten!!!
Och jag väntar o väntar... på mina femtioelva mail (känns det som)!
Det är så jag börjar fundera om min mail är virusinvaderad (trots telias pansarsäkra skydd) och att alla andras mailprogram sorterar mina mail som spam-mail... eller så blir det spam i alla fall... för det börjar ju kännas som om jag gör massutskick om detta jaktprov! =)
Nå ja... det är ändå bara en fyra, fem personer jag väntar svar från, men det är väl för att jag är så ivrig det känns så seeeeegt!!!
.
.
.
21:44
Morr... tänk att det ska vara så svårt att komma till ro ibland!!!
En o en halv timmes snurrande o studsande i sängen har nu resulterat i en Ditto som står o skriker i sin spjälsäng... en Edvin som ligger o tittar på "Pimp my car" på MTV o en mamma som känner sig frustrerad o morrarande sitter här o funderar på exakt hur högt man kan vrida på högtalarna till datorn innan dom sprängs!!! Nä... inte riktigt så illa är det... har inte ens på högtalarna! . : : : : : : : . Och nu har hon somnat... i stora sängen efter en ynka pynka liten tuttslurk... det var tydligen den där lilla luckan i magen som störde!

Det kan inte vara roligt att vara storebror o dryga två o ett halvt år gammal... med en lillasyster som är busigare än trollen... speciellt inte när man ska borsta tänderna efter toabesöket där alla kläder åkte av... innan pyjamasen hann på... sen stå på toastolen o försöka borsta tänderna med ett busfrö strax under som sliter tag i, ja... det som går att slita tag i när man når en dryg halvmeter upp!!! Nå... blöjan kom fort på plats o så fick tänderna sin del... Sen så försökte vi läsa saga eller saga o saga... en bok om lastbilar, det var väl därför hon blev så enerverande... hon blev väl grinig när det inte blev en nattinattsaga i hennes smak!!!

Lustig dag idag... mitt i allt sken solen!!! Men strålarna varade en väldigt kort stund... det vällde in ett ovädersmoln från nordost som såg ut som hämtat ur värsta skräckfilmen!!! Molnet såg nästan gifigt ut... där det smög sig ner över Vännäsberget o liksom rann fram! Brrr... Det var lite halvläskigt...
image299
Dimman väller in...

Fast det har faktiskt börjat grönska lite... det syns grönt spirande gräs på ängen här nere... o knopparna börjar se ut som om dom åtminstone funderar på att spricka upp i år!!! Så hoppet är inte helt ute att faktiskt blir sommar i år också! Det sjuka är att nu kommer det väl nån garnvärmebölja som gör att allt exploderar så på nån dag är det full sommar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0