TrippTrapp-racet!

Nu har det satt igång på allvar...
racet med tripptrapp-stolen!!!
SUCK!
Stumpan ska vara med... Edvin har ju knappt slutat...
Och, jag hatar det!!!!!!
Ett evinnerligt tjatande o snubblandes över den där förb... stoljä.... som ALLTID står ivägen så man slår tårna iden... och i regel står det ett litet barn o balanserar på den o vill vara med på ALLT man ska göra, från att skiva limporna till disken.... SUCK!

Det hjälps inte, det är intensivt med två så små barn!
Inte bara det där med att inte kunna åka ut i skogen på morron pga sovande småttingar som jag ibland längtar tills dom är stora, även det där med att "hjälpa till" kan ibland generera en sån önskan... öven att klä på vinterkläder har tendens till att ge en längtan efter stora barn... men, lika fort kommer man på hur vansinnigt fort livet går, mitt i allt har tjugo år gått så, nä... inte sjutton önskar jag dom större... när, jag håller med Edvin...

Utspelades på toaletten igår:
Pappan o Edvin fixar nattbestyren... när pappan säger att på fredag fyller du år! "Hur gammal blir du?" och en förtvivlat ilsken herre utbrister: "Mej inte gammal! Mej NY!!!" stackars krake... vad ska det då inte bli när han blir gammal!

Men, ibland... när griniga ungar skjuter runt på den där snubbel-stolen o ska hjälpa till med alla moment i kärleksmumsbakningen (bara ett ägg krossat idag!) så, då... kan man just bara ibland bli lite svettig, få ont i huvudet o tänka... puh, snart är dom tolv o fjorton!!!

Ja, det blir ju "kalas" på fredag...
Ingen nämd, ingen glömd...
Dom som vill o kan får gärna komma o äta tårta! =)

Kommentarer
Postat av: Faster Anna

Men... om man inte kan komma på fredag då, utan är i Överkalix först på söndag?!??!?! Får man komma då istället och överlämna en ev. present åt den "nya" herrn som fyller år??? :)

2008-10-14 @ 18:32:41
Postat av: Catherine

Ja men, självklart!!!

Vi fixar nå gott fika... tårtan lär nog hinna ta slut till söndan... =S

Men, med två hjälpredor lär det bli lätt fixat! =D

2008-10-14 @ 22:23:31
Postat av: Faster Anna

Men vad bra, vi (jag o Lasse) hör av oss om vi kommer :) Det beror ju på när vi startar från Umeå :D Ska bli så skönt att få vara hemma, den här kursen tar knäcken på mig och de muskler som finns i nacken...Kraam

2008-10-15 @ 13:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0