Lingonskogen... här kommer vi!

Jag åkte ju till mitt läkarbesök!
Doktor Peter Gustavsson stod till mitt förfogande klockan 13:30...
Jag beklagade mig över min onda fot när han frågade vad saken gällde...

Och, det är ju tydligen mina franska nerver, igen!!! =D
Så fort det är nåt tjorv med mig, så är det nån nerv som kläms!

På nåt sätt överbelastade o klämda nerver som går utmed benen i foten, Mb Morton eller Mortons neurom hette det... så... antingen blir det bättre med tiden eller så måste det opereras! VA!!! Jag ojade mig o mumlade att jag hade väl inte tid med nåt sånt, jag ska ju ut i skogen! Nånstans hade jag ju inbillat mig att det bara var att åka till vårdcentralen, slänga upp foten o få en kortisonspruta o så var det bra... Nå, han tittade lite undrande på mig o sa att det går ju att testa med kortison, det är ju inte skadligt... så, efter lite klämmande o kännande fick jag då två sprutor med kortison o bedövning... och, ja, jag kan ju säga att trevligare ställen finns på kroppen att få en spruta på än mitt på foten! Det var inte speciellt behagligt... o jag är ganska smärttålig... nålen var supertunn... inte ens en bloddroppe kom efter sticket... men, ändå...
Efteråt var det obehagligt o liksom kliade...
Men, om det då blir bättre får man väl vara nöjd!
Fast, lite undrar jag... när man googlar om den där morton så ska det vara mellan tredje o fjärde tån smärtan o nerven kläms, för mig gör det ont i andra tån, hela vägen upp... o absolut som mest precis mitt i o inuti framfoten!
Nå, det lär ju märkas vad det blir....

Jag var en sväng igår med Ask... till samma ställe där jag tappade pipan o magneten... tänkte jag låtsas väl gå en sväng där, bara för att... gissa om jag blev chockad o förvånad där jag traskar fram över värsta blötmyren o får ögonen på min halsrem!!! GB-glass!
Med visselpipan o magneten så snyggt liggande bland mossa o tranbär!
Sånt händer bara inte!!!
Man hittar inte igen saker så där, bara mitt i allt... som man tappat i skogen!!!

Ask.. hmm.. ja, jo...
Honom såg jag tre gånger på fyrtio minuter...
den tredje gången åkte kopplet på o så åkte vi hem!
Sparvmaffian hade nåt gigantiskt möte där... det lät som om man befann sig i nån djungel... det var väl trigger nummer ett för Herr Iver! Sen, tyckte jag mig ana nåt ren-bjälleraktigt... men, min hörsel är ju inte den bästa... så, antagligen var hans långa svängar på egen hand fullt upptagna med att jaga sparvarna... vet inte vad det var för några, större än småsparvar men mindre än flagatrastar! Jag är lite lur på att det var sidensvansar...
Hittade en kul sida...
Pippi-jåglar!!!
Man kan busenkelt höra olika fåglar...

Nå, där i skogen fanns en plätt med massor av stora o fina lingon... Vi ska kidnappa mormor o åka dit med bärplockarna o en korvring på nåt tag!!!
Tror att jag ska testa att plocka tranbär också... det är en stooooor myr med mycket tranbär... och, har man alls en tendens att känna av lite urinvägsinfektion (har provat att ha det ex antal gånger genom åren!!!) så är några glas tranbärsjuice toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0