Simma lugnt...

Mormor behövde åka o handla... så jag o stumpan åkte med henne till Bränna!
Edith fick gå o dra på en sån där korg med hjul o hon såg minsann så viktig ut där hon gick o kommenterade allt hon såg: "Bulla, flingor, banan, äpple, goooooodis, korv, mjölk osv!" och alla dessa godsaker!!! Mmmmm...
Hon fick nöja sig med bananer, det är ju inte lördag!

Sen kom jag ihåg Röda Korset!
Vi åkte dit en sväng.. har ju planer att hitta "påsk-kärringkläder!" för, jag äger inte ett plagg, inte ett ynka plagg som åtminstone skulle kunna på något sätt förvandla troll till påskkärringar!
Men, det var lite stressigt med stumpa som röjde i allt hon såg... så jag hittade bara en blus! Men, den blir en fin klänning till stumpan nästa år!
Däremot fyndade jag skridskor!
Tre par skridskor, 28/29, 30/31, 32/33! Med liksom enklare inlinesknäppning istället för snören! Helt perfekt... och för den horribla summan tio kronor (ja, 10:-) per par!!! Så, blusen var ju riktigt dyr i sammanhanget, 20:- när jag fick tre par skridskor för 30:- så, då är det bara att börja längta tills det blir is o vinter igen! ;-) eller... kanske inte riktigt!
Vi tar gärna lite sommar o sol först! Och bad...

Pappan har åkt för vedhantering... och trollen o jag siktar in oss på badhuset efter fem!
Anna ska hänga med... så, få nu se hur det går för stumpan i badvattnet!

Antingen blir hon helförtjust, kastar sig handlöst o bara simmar o badar eller så blir hon rädd... jag gissar o tror att hon även liknar sin mor i detta sammanhang så då blir det alternativ ett! Jag var totalt orädd o respektlös... vatten=hoppa, skutta, dyka o bada!
När vi bodde i Nyköping (flyttade därifrån när jag skulle börja vt i femman) så var jag jämt o ständigt ensam eller med nån kompis till utomhusbadet där, Hjortensbergsbadet!

Massor av bassänger i ett stort grönområde, små barnpooler, större barnbassäng 25-meter simbassäng o 4m djup bassäng med hopptorn, vilka jag alla totalt respektlöst hoppade från, dök från 1:an o 3:an, hoppade vanligt från 5:an (liiiite vett hade jag tydligen).
Där fanns en kiosk med havrebollar, som jag egentligen tycker är skitäckliga!
Det ska vara chokladbollar! Mörka o goda, inte de där ljusa, läskiga havrebollarna!
Men, där på Hjortensbadet var de ooootroligt goda!
Och sega nappar! Såna köpte vi o så tog vi med dem i bassängen o dök under vattnet o åt upp dem... de blev så härligt slemmiga o halkiga i det klorerade vattnet! =D

Undrar om mamma visste om alla upptåg!? ;-)


Kommentarer
Postat av: Lillan

Men visst är Röda Korset helt underbart! Jag har fyndat både skrillor och längdpjäxor till kidsen för det fasila priset av 10:-/st. Helt otroligt. Jag åker numera med mina "skrot"grejer som jag inte vill ha mer till Röda korset istället för till Återvinningen i Furunäs. Röda korset tar emot allt (utom trasiga grejer förståss) inte bara kläder utan även möbler, porslin, dukar, gardiner - ALLT!

Röda korset är min bästis i rensar dagar =)

Dessutom går pengarna till välgörande ändamål

2009-04-26 @ 19:22:01
Postat av: Catherine

JA! Och jag kommer att göra som du!

Det blir Röda Korset hädanefter... =)

2009-04-27 @ 08:34:59
URL: http://cv69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0