Träna hunden... *host*

eller...
Det där mumlandet om att "bäst man tar med bössan ifall det dyker upp nån björn..." innan pappan for iväg för att ge Dino en skogssväng idag gör mig lite fundersam... Hmmm... Björnjakten har ju startat!!!
Fast, björnjakt är väl en slags hundträning, det också! ;-)

Själv blir jag lite konfunderad över mitt eget jaktengagemang iår!
Inte ett hagelskott har jag avfyrat! Inte en enda lerduva har jag siktat på!!! (borsett från i somras då, jaktsimulatorn på marknaden testade jag ju!)

Men, jag har som tappat geisten när det gäller fågeljakten... när Ask har så risiga höfter är det som om jag helt tappat allt! Det här blir ju lite hans ödeshöst! Funkar inte höfterna, ja då får vi nog ta bort honom... för ha kvar en hund med den enorma jaktivern o kapaciteten som inte klarar av att jaga... speciellt när man har en annan aktiv jakthund som ska ut i skogen... ja, det är nog värsta djurplågeriet man kan orsaka!!!
Men, det är trist... han har mer jaktlust än vad Baloo hade!!! Och mjukare, mer lättdresserad... vilken toppenhund han kunde bli! =( Förbannades eländeshöfter!!!
Har dessutom bokat tid för Sennas HD-röntgen... så nu får man gå o fundera o oroa sig igen!
Puh... varför håller man på med hundar!?!?!?!

Igår hade jag mitt första riktiga spinningpass som ledare!
Och det var sjukt kul!!!
Det var så inspirerande att sitta där framme o vara den som pushar på...
Ett par småmissar blev det... men, inget märkvärdigt...
Coren efteråt gick också bra... trots att jag inte alls hunnit träna in den! Hade gjort övningarna en gång innan!!! Och musiken hade jag hört ett par gånger innan... men, några pass till så får man nog ordning på det också! Det gäller ju att hyfsat passa in refränger o övningar så att det blir harmoni o synkroniserat!

Och gårdagens deltagare var superduktiga!!!
Anna... hon börjar ju bli superproffs så nu märks det inte att det varit tre månaders sommaruppehåll och Birgitta, som för första gången var på spinning... Suverän!!!
Undrar just hur hennes muskler har det idag!?
Också de andra deltagarna var också superduktiga! =D

Och på fredag kör vi igång "kypas-spinningen"!!!
Underbart! Jag längtar!

Idag kom ett par fastrar på besök!
Det blev klänningsförevisning o provning! (tur att det är snörning i ryggen... så man kan både öka o minska i omfång!) Det är ivriga fastrar! ;-) Och... jag är nog lika ivrig jag också!

Nähä... nu ska jag gå o rädda diskvattnet från stumpan innan hon blaskat ut precis allt på golvet... Isterbanden puttrar på spisen och färskpotatisen kokar! Mmmmmmmm.... Vad gott!!! Och nu kom jag precis på att vi kom överens om att vi skulle käka stuvade makaroner o korv idag!!! Nå, det får väl bli i morn...

Kommentarer
Postat av: Birgitta på Kobbi

Hejsan, otroligt nog har jag nästan ingen träningsvärk som är värd att talas om idag, lite öm nederst i magen(situpsen som min mage haft några övningar av sedan typ 8 år), lårmusklerna känns som när jag varit på mina vansinnesfärder med cykeln och MP3:an i öronen på väldigt hög volym. Men värken kan lika gärna komma imorron oxå, min kropp är lite konstig på det sättet.

Men jag måste säga att det var garnkul(fint ord, va?), är van vid högre volym när jag tränade men din volym var helt OK. Jättekul, och du var skitduktig tycker jag.

Fick förresten en förfrågan av en kund som frågade om jag kunde gå idag? (Hej Lisbet!!!)Och det kunde jag idag iallafall. Kommer på tisdag.

2009-08-26 @ 18:44:57
Postat av: Catherine

Se där! Proffs från start! ;-)

Då törs du lägga på mera motstånd!

Kul att du gillade o tack för beröm!!! =D

Ses på tisdag om inte förr!

2009-08-26 @ 21:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0