Icke trådlöst tangentbord och...

en sovande rump-stumpa i min famn... ja, så ser det ut just nu!

Vi följde aldrig med till Kypas, snörvliga o varma stumpan o jag!
Nä, det hade bara blivit en gå-o-kånka-på-en-pipig-stumpa-hela-dan-dag! För idag har hon verkligen varit hängig! Nu har hon som sagt slockat i min famn, jag inbillar mig inte att det är för natten, nä det är nog bara en power-nap o det är den tredje idag! Mat... hmmm... några ynka tuggor då o då... Ett glas saft o några chips gav henne energi så att hon hade några minuters hopp-i-soffan-il, men, sen kom hon o kröp upp i famnen o slocknade...

Så här sitter jag nu i en krokig ställning där jag krampaktigt håller fast den hjulförsedda stolen genom att ta spjärn mot kattklösmöbeln som jag normalt brukar lägga upp fötterna på... men. nu ligger det en KATT där!!! I famnen har jag förutom nästan tretton kilo sovande dotter även det sladdförsedda tangentbordet tillhörande den stationära datorn med den absolut inte platta skärmen... det funkar! Men, det är inte bekvämt!!!

Nu börjar träsmaken i röven framträda... så, jag tror vi försöker smyga oss ner i soffan... utan att stumpan vaknar så ska jag ta ett race med fjärrkontrollen!

Tänk, första tv:n med fjärrkontroll var en Telefunken!
Mamma köpte den nångång 79 o det kom hem en man från tv-affären o "installerade" apparaten, den avancerade med TVÅ kanaler o ingen text-tv!
Men, den hade FJÄRRKONTROLL!!! Hur häftigt var inte det!!!

Och installatören var en barsk man som spände ögonen i den då åttaårige blonda flickan som lyssnade till namnet Catherine o sa att det var mycket farligt att stå mellan fjärrkontrollen o tv:n när man växlade kanal!!! Så det var min fasa genom hela uppväxten!!! Att trycka på nån av knapparna på fjärren o tex hunden råkade gå emellan! Jag var fasansfullt livrädd för den där strålningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0