Också en fråga...

Medan man sitter i ett allmänt väntrum på en helt vanlig vårdcentral får man ju se o höra en del, både som man vill o sånt som man gärna hade sluppit att höra...

Igår möttes två par, i ganska mycket övre medelåldern...
Första paret håller på klä på sig för att ge sig iväg... damen i det andra paret kommer till kapphängarna o börjar prata med den andra damen medan ytterkläderna kläs på... dom pratar om utlandsresor som inte blev av o hur man ändå blir sugen när det då är så här kallt.... osv... sen kommer mannen i det andra paret även han till kapporna o man hör hur krystat det låter när han hälsar: "Åhå... Å du lever än!" den andra mannen frågar "Va?" han hörde alldeles säkert vad den andra mannen sa men som man så ofta gör... frågar VA fast man i hjärnan redan vet vad som sas...
Den andra mannen upprepar, ännu mer krystat "hehe, ja du lever än? höhö!" Då hakar den andra mannen på o skrattar till lite krystat... "Ja, haha! Än står man på benen!"

Och där sitter jag o lyssnar, helt ofrivilligt... o tänker "Ja, DET är ju uppenbart!"
Tänk om mannen precis varit hos doktorn o fått reda på att han har en obotlig sjukdom... eller att frun har blivit allvarligt sjuk... vi är ju faktiskt på en vårdinrättning!
Säkert var det väl inte annat än blodsockret som skulle mätas... 
Men tänk om det var obotlig cancer han precis fått reda på att han hade...
vill man höra "Åhå, och du lever än!" då???

Edvin är inte i nån vidare form!
Båda trollen, vaknade ju alldeles för tidigt igår morse... o båda trollen var aströtta tidigt på kvällen!!!
Somnade strax före sju gjorde dom båda två!

Och vi jublade lite glatt! YIPPIEEE!!!
En härlig tv-kväll i soffan UTAN hoppande troll som härjar!!!
Lite smaskigt att äta... o dricka... AHHH!!!
"Dom är såååå trötta så nu sover dom säkert för natten!!!"

HAHAHA!!!
Halvnio hör man det karakteristiska ljudet av en stumpa som backar nerför trappan... strax efter kommer en storebror! Och, då var friden slut... inte för att det var så trist... nä, men... trots att det bästa som finns är att se lilla rara stumpans spexande... så hade jag gärna sett LetsDance-paren dansa utan hennes inblandning!!! Nu stod hon framför tv:n hela tiden... armarna som väderkvarnar o runt, runt dansade hon!
Dom höll igång till 22... då stupade Edvin i sängen uppe... stumpan härjade i sin säng ett par timmar till!
Och man fick sig en lektion i andemeningen av ordspråket: Man ska inte ropa HEJ förrän man kommit över bäcken!
Vi landade båda två, med ett ljudligt plask i bäcken!

Och, nu på morron ville Edvin ha på sig fleece-dressen ovanpå pyjamasen, strumpor o fleecefilten på när han satt i soffan med en pava välling!
Kinderna är rosiga o han är hängig!
Pappan berättade om vällingkokandet... det är ju mycket viktigt att han SJÄLV gör en del saker på exakt det sätt han tänkt sig... tex värma vällingen i exakt 55 sekunder och "Jag kan trycka SJÄLV på startknappen!!!" Nu hade han suttit i soffan medan pappan blandade pulver o vatten o hojtat: "Det ska vara 55!! DU kan trycka på startknappen!!!"

Stumpan verkar vara än så länge pigg o kry...
Pappan har åkt till Kypas för nån stor-maskin-körning av något slag så idag blir det synnerligen slöande från oss andra! ;-)

Kommentarer
Postat av: Lillan

Krya på er

2009-01-10 @ 23:06:12
Postat av: Catherine

Tackar!!

2009-01-11 @ 10:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0