Suzuki-svammel...

Det är en fantastisk bil... jag säger inget annat! här

Det enda lilla ynka jag kunde klaga på är att jag inte riktigt når att skrapa framrutan, om jag inte står på en pall... men, å andra sidan... jag behöver väl aldrig göra det heller för om inte bilen stått i garaget så har pappan skrapat o fixat allt klart... så, det är ju en baggis...

Men, den är ju inte så gammal... o hur många gånger har inte pappan fått åka till Kalix för än det ena o än det andra "pysslet"! Värst var ju när nåt skulle bytas... minns inte vad, men det kom ett brev från Suzuki med uppmaningen "boka tid hos din återförsäljare!" sagt o gjort... tiden bokades o det åktes dom 16 milen (det blir totalt) till Kalix... kommer fram, dom tar in bilen... och det tar tiiiiid! Sen visade det sig att dom inte kunde fixa det som skulle fixas för dom hade inte det nya programmet i datorn som krävdes!!
Det var bara att åka hem, boka ny tid o åka tillbaka när dom fått det där programmet!!!

En gång for jag ensam med Edvin... ont i ryggen... Pappan jobbade...
Lämnade in bilen o där fick jag sen trampa, timme ut o timme in... jag var o frågade flera gånger om den inte var klar snart "Vi säger till!" o jag väntade, o väntade o väntade....
Och, med en lagom grinig Edvin att underhålla!
Första timmen gick väl bra när vi kunde titta på alla spännande bilar som stod där inne! Och alla häftiga däck han fick känna på!
Trätåget dom har uppställt för underhållning till tjuriga barn var han för liten för att leka med... så... till sist gick jag bara i en dimma, bar monstret o tänkte... "Säg ETT fel ord till mig o jag slår ihjäl varenda bilmekaniker, försäljare o eventuella kunder!"

Och inte en tillstymmelse till att underlätta MIN situation... och det var ju inte direkt nån folkstorm inne i butiken (är en Mekonomen-butik också i samma hus)! Totalt såg jag väl en sju människor/kunder under hela tiden! Hade dom haft lite vett hade dom väl kunnat erbjuda en lånebil... det ligger en bit från själva affärcentrm... o då börjar man ju inte GÅ med ett barn över axlen!

Och... nu har dom åkt till Kalix för ett nytt jox med bilen... ett brev med uppmaning att "den grejen måste bytas/fixas/kollas" fast, nu for bara pappan o Edvin...
Och "beräknad tid: 20 - 30 minuter"
HAHAHA!!! Jo just det!!! HAHAHA!!!

Sen skulle dom en sväng förbi pappans favvo-firma!
Så, då får personalen där lite uppläxning av Edvin om dom gör o säger FEL saker! =D
"Hugo" (Kalix Maskiner)
Tur att det är pappan med lugna nerver o lååååångt tålamod!
Hade bilen varit "min" hade det nog funnits en notering i alla register när reg.numret kollades: "Varning! Grinig kärring!"
Men, som sagt... bilen är fantasisk!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0