Vad hände?

Ena stunden satt jag i soffan o smaskade i mig lite härlig mögelost... tänk, sånt äter Edvin... Mat som precis är färdigstekt, o då kan det vara från en älg som kanske sprang omkring i skogen förra veckan (nu pratar jag dåtid, under älgjakt) men lik förbaskat är det "gammalt"... men, när man får sitta uppe lite senare en kväll o dom där föräldrarna plockar fram lite ost o kex... tyvärr var vinpavan slut! Och, lika bra det... för det var ingen höjdare sista BIB:en jag provade Amfora Veronica nä, inte gott!
Men, ost o kex var i alla fall gott... o båda trollen åt o smaskade, även om stumpan mest tyckte det var kul att bre Cantadou-ost på varenda kex hon kom åt!
Och, som sagt! Möglig ost!
DET kan man äta trots att man är en monsterpojke som oftast tycker att mat är äcklig o gammal!!!

Nå, då var det ju trötta troll eftersom klockan hann springa iväg till nästan 22, så snabbt som tåget på med pyjamaser o sånt kvällsfix, sen bar det upp på vindan för gonattsaga...
Efter sagan hopp ner i egen säng, Edvin somnade inom loppet av en minut... stumpan inom fem minuter, trodde jag o gick ner! Satte mig vid datorn för en kvällskoll på bloggar, mail o sånt annat jox man pysslar med. Sjos-tarmen stretade o drog, skrek väl efter kolhydrater, så med en näve jordnötter o en bit mörk choklad kände jag mig väl förberedd mot ett godissug-krig! (sjosig=mycket sugen)

Chokladbiten ligger fortfarande kvar ouppäten här vid datorn nu på morron...
inte alls lika lockande som den var igår kväll!
För nånstans där... med en jordnöt i min mun hör jag det synnerligen bekanta trampet av stump-fötter från vindan! Så då går jag ju upp... lägger tillbaka damen i sin säng, under högljudda protester o så lägger jag mig med min veckotidning... o mitt i allt så är klockan strax före sju på morron o en stövare tycker att det börjar vara dags för frukost!

Mina tänder? Äckliga...
Min urinblåsa? Knökfull...
Mina kläder? Ovanligt skrynkliga efter en natts sömn...
Min kropp? Stel o ihoplåst, efter en natt i för trångt utrymme! (två troll, två vuxna... 160 cm säng! - tur att hundarna sover i hundrummet!)

Och, jag känner mig lite lurad på kvällen!

Det var lite kul att gå in på www.vinsprit.se dom hade ju legkontroll!!! =D
Länge sen man var tvungen att visa leg för att gå på "bolaget"!

Kommentarer
Postat av: Maria

Va duktig du är på att skriva :)

Kram

2009-01-22 @ 15:51:42
URL: http://xtremebeautynails.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0