I morron är det MÅNDAG!

Som om man inte var nog förvirrad o allmänt tjorvig tidigare... så nu är man totalt borta! =D
Att ta emot ordrar på bageriet betyder att man är en dag före... igår satt jag o knapprade in dagens beställningar - torsdag mao...
Fast då idag har jag betat av två dagar!
För det är ju lördagsleverans till vissa butiker så först sitter man halva dan o har fredag... sen blir det lördag lite hastigt o lustigt! Och för att förvirra det hela ännu mer så hade jag första tre timmarna torsdag, var i bageriet o bakade bulla för fulla muggar först! =S

Så, i min mentala värld så är det måndag på jobbet i morron! Och det är mer än en gång jag fått bita mig i tungan när jag hållit på att önska kunderna en trevlig helg idag!

Torsdagar är annars en rätt intensiv dag... det är ju två dagars jobb o då jag som inte är så där jättevan får verkligen bekänna färg... pinna på som attan!
Men, det är kul... skitkul!!! Även om mina raster idag komprimerats till ett minimum (just så jag hann äta o fika) o så blev det en stund efter 16 innan jag kom mig iväg...

Fast, griniga kunder är ju lagom roligt...
Igår tog jag emot en order... från "Köket" - knapprar in ordernumren o svarar kunden glatt att "Jajjamensan, det ska vi ordna!" jaha... då ringde kunden idag... "Var är mitt bröd!? Det var ju du som tog emot ordern... jag har inte fått nåt bröd!!" måttligt glad... fast, nu presenterade kunden sig från ett helt annat ställe.. ett storkök!

Ehhh... först fattade jag ingenting... men, sen kom jag på hur det gått till!
Igår sa kunden bara sitt namn o att den ringde från "köket" aldrig vilket kök! Och jag letar ju självklart fram det företag i kommunen som faktiskt heter Köket - pizzeria & restaurang o dit åkte brödet!!! Nå det löste sig nog... en liten kort biltur så hamnade brödet på rätt ställe... var inte många hundra meter det hamnat fel!
Och, jag hoppas att alla blev glada o nöjda ändå... o så hoppas jag att kunderna i fortsättningen verkligen säger från vilket ställe de ringer... som sommarvikarie är det inte så himla lätt att hålla reda på alla kök hit o dit! ;-)

Nå, nu har klockan sprungit iväg igen...
Känner mig lite halvtrött idag... måste bero på att jag inte cyklat!
Det är sjukt... för, när jag sitter i bilen o kör efter E10:an fladdrar tankarna iväg o jag önskar att jag satt på cykeln o trampade istället! Sjukt... om nån sagt till mig förra sommarn att "Nästa sommar kommer du längta efter att få snöra dig på cyklen o trampa två mil om dan... tidig morron o kväll!!!" ja, det hade jag asgarvat åt...

Nå väl, en liten cykeltur ska jag ta... det är så pass svalt o så blåser det som fasen... så ikväll får hundarna en tur - har låtit dem vila när det varit så otroligt hett senaste veckan... så, det är nog mycket uppdämd energi i dem!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0