Igen... =S

Jag hamnade HÄR!
=D

Vad kul!

Och så den månad jag bloggar som allra minst...
Höhöhö... här har man skruttat runt i månader.. år... o bara jollrat på med småtroll, hundar o katter - vilket flitigt dokumenteras i rosa toner här på bloggen... så börjar man då jobba! Timmarna framför hemmadatorn blir betydligt färre... sen är det väl bara att erkänna...

Det händer betydligt mer spännande saker som man bara måste skriva ner hemma med busfrön än på bageriet...  "Idag snörde jag upp 1273 kanelbullar på bakplåtar... tappade tre bullar på golvet!" Hur kul är det att läsa??? ;-)
Men... antalet bullar stämmer nog bra...

Ett stick (liten vagn) rymmer 16 plåtar med 20 bullar på varje -
Åtminstone fyra såna stick, om inte fler har jag fyllt, bara öst på bullar... det går i en rasande fart när bullmaskinen spottar fram bullarna!

Och kameran... min livlina... min fasta punkt i tillvaron som håller reda på vad jag gör o när jag gör det... o framför allt... MINNS allt till mig... den har ju pajat totalt!
Blev tappade på golvet en gång för mycket... så... bildmaterialet är ju inte heller så där flitigt förekommande som "förr i tiden" här på bloggen... Hahaha...
NÅ väl...
Nu ska jag sluta svamla...

Katten är fortfarande på rymmen!!!
Pappan såg honom här utanför sent söndag kväll... så... han är väl helt sonika inte tillräckligt hungrig ännu! Kattkräk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0