C-vitaminer

Skrivet den 30 januari 2009 kl 13:35



Sitter o smaskar i mig en apelsin?

Konstaterar att är ju faktiskt riktigt gott med apelsin!

 

Speciellt den här som inte var det minsta sur (kryllade säkert med kolhydrater) Nä, den var söt o god! Jag äter nästan aldrig apelsiner, det måste bero på att jag är en lortgris!
Jag o apelsiner är inte kompatibla... jag som kan spilla ner mig när jag äter en banan, gissa hur mina kläder ser ut efter en slafsig apelsin!

 

Jag lever fortfarande... trodde inte att jag skulle ta mig upp ur sängen på morron... men, det är marginellt det som liknar träningsvärk! 

En tendens högt upp, lite åt sidorna i magen... där är det en tendens till värk! Få då se i morron, träningsvärk brukar ju bli värst dag två! 

Sen blir jag lite konfunderad... så totalt slut o det märks inte idag???

Jag måste ha haft nåt tekniskt problem... jag kan inte ha gjort rätt på den där spinningcykeln! Däremot så har jag ont i min arm... o efter en googling så konstaterade jag att det är en lite rejälare muskelbristning o jag upptäckte en hel del instruktioner om hur man skulle ha gjort, lindat hårt, kylt, vilat osv... 

Nå ja... det går väl över.

 

På morron ställde sig Edvin vid diskbänken, sneglade runt omkring med en sökande blick o säger lite trevande? "Muffins? ehh... Julmuffins? hmm... Julkantarellerna? Var är dom?" Det var polkagrisarna han var ute efter, men kom inte ihåg namnet! =D

Stumpan, hon rallade runt i vardagsrummet med sin vällingslurk, kikar på väggen med den där tavlan? fotografiet på henne, som Anna upptäckte var kortet som knäpptes på stumpan förra lördan: "Har du redan hunnit framkalla och hänga upp det!" kommenterade hon?

Stumpan har INTE lika god iaktagelseförmåga!!!
När hon nu kikar upp på fotot (som hängt där i två dar) klingar ett härligt skratt ur henne när hon utbrister: "Mamma - haha!!! Där.. De Eeeeedit!"

 

Nu sitter dom o kollar Pettson & Findus... Tomtemaskinen!
Det är Pettson som gäller just nu... dom käkar clementiner, fast fråga inte Edvin om han vill ha en clementin, nä... han ska ha en "liten apelsin"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0