Det är så sant...

Skrivet den 20 februari 2009 kl 15:50

materiella ting kan aldrig uppvägas mot de faktum att jag är frisk.. mina barn är friska, goa o glada, jag har världens bästa karl, utan tvivel... Så, jag anser att jag är en mycket rik (på sånt som betyder nåt för mig) o lycklig människa, skulle inte vilja ha det på något annat sätt...


Men, ibland... som det där med mobilerna som pajjar... ja, det är inte så kul...
Man behöver ju en mobil, eller gör man? I regel så glömmer jag att ta med mig mobilen när den verkligen behövs, så man kan ju undra hur mycket jag faktiskt behöver en... men sen finns det ju så mycket andra prylar som man "behöver" varje dag...

 

Idag har det knorrat om dem!!!
Det är väl mobilen som startat ett uppror här i huset!

För, tvättmaskinen lät på ett oroväckande gnekande sätt när jag snörde på den andra omgången tvätt idag!!! Mikrons kvidande när jag tinade köttfärsen till lunch kändes också ovanligt oroväckande... sen den där toaletten... nå den har ju protesterat o kört på övertid ett tag... Men, nu lät den väldigt högt o brummande när den fyllde på vatten igen efter att stumpan tömt den, grundligt... på varenda droppe!

Och, det har en tendens, har jag upptäckt... att OM det börjar att rackla i såna saker... ja, då sveper rackelvinden över allt!!! Pajar en sak, pajar minst tre till!!!
Så, nu börjar jag känna lite magknip o oro över att mitt i allt stå där med en paj tvättmaskin... här i huset = katastrof, mikron som brinner... ok, det överlever jag, men ack så den underlättar vardagen... o så toaletten, ve o fasa när den ger upp!!!

Stora Händelsen idag... TA DAAAA:
GLASSBILEN!
Den överskuggar ALLT...

Stumpan låg o sov på soffan... Edvin pysslade med nåt uppe på vindan, säkert fuffens, när det välbekanta plingandet satte igång! Tom hundarna rusar upp i vild upphetsning (långt ifrån 'Calm and submissive state of mind' då minsann!) när jag frenetiskt börjar leta skor, jacka, börs för att kasta mig ut innan han hinner åka härifrån! Inte för att jag tror att han här så bråttom, skulle tro att hälften av vad han säljer i Gyljen säljer han här på Kolhusvägen!

 

När då Glassbilen dundrar in på gården kommer Edvin flygande ner för trappan, det lät som en elefant i full galopp! Stumpan snubblar upp från soffan, krockar nästan med hundarna som rusar runt som yra höns! Själv går jag ut o börjar kika på glassarna... i köksfönstret ser jag två förväntansfulla barn tindra, uppkrupna på bänken sitter de o trycker näsan mot fönstret... jag kan nästan se dem drägla!
Vad är väl dan före julafton att jämföra med glassbilen!!!

Själv så har jag inte ätit en glass på.... jättelänge!
Och, sen jag började med den här GI-varianten så har suget efter sött slisk, typ glass, kakor o vanligt godis helt upphört! Jag är faktiskt förvånad... Jag har verkligen varit värsta sortens godisråtta! Men, nu härom dan när pappan kom hem med två ballerinakexpaket o ett brago så inte ens funderade jag på att smaka, så totalt oaptitligt i min värld just nu att det är otroligt!
För, jag har älskat ballerina o sånt vitt mjöligt med mycket socker o fett!!!
Men, däremot njuter jag vansinnigt av mörk, mörk choklad! AAAAHHHHH!!!!

Så, sist glassbilen var här så började jag ju surra om GI o glass... Glassbilschaffisen tycker väl att jag ska sluta handlöst med svamlet o köpa mycket, mycket glass... ;-)
Och idag forstatte jag surra om GI o glass... jag konstaterade att vår favoritglass sen tidigare, Knatte, får fortsätta att vara det... inte nog med att det är precis lagom stora glassar för trollen att äta utan att helt o hållet svina ner sig... så är det även den glass med minst kolhydrater! =D
Men, nu har Edvin varit inne på Sandwichar så det fick bli ett sånt paket också!

Och det var två rara troll som andäktigt tittade på när jag öppnade kartongen, fiskade upp varsin sandwich o så njöt dom i fulla drag!

Jag lovade att till sommarn ska jag fuska med glass... o äta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0