För att ha startat så katastrofalt...



Skrivet den 17 februari 2009 kl 17:01


har den här dan förlupit ovanligt smidigt...

Herrn kom ner från vindan, efter en liten stund o då var det mr Sunshine! =D

Lustigt... men, den där monsterpojken blir ju mer o mer sällan sedd o när han då tittar fram så är det kortare o kortare besök! 

Jag inte klaga! =D

Jag bara håller andan o hoppas att Stumpan den raraste inte blir lika monster som storebror har varit! :-O

 

Sen kom då pappan från sitt arbetsdygn... o dom har varit o raigat en sväng till Bränna o så där... 

Jag o stumpan har slagits om ett virknystan!

Ett virknystan som Ask som valp pimpade om från en enda lång virktråd i en "härva" till ett tjorvigt nystan av flera småbitar av virkgarn!

Efter många om om men fick jag utrett "härvan" och nystat upp det till en boll... visserligen med en hel massa knutar, men då har jag inte virkat nå tjusigare grejer av det utan det har blivit dom där jordnötspåsarna till fåglarna!

 

Men, nu har den där förbaskade ekorren varit o försett sig... att han äter nötter det gör ingenting, det är bara kul att se honom sitta här, alldeles utanför fönstret o gnaga i sig, men han är ju totalt utan hyfs o bordsskick!!!

Istället för som sparvarna lirka ur en nöt åt gången o gnaga i sig, så biter han helt sonika sönder påsen... hade han då tagit nästa nöt från samma, stora hål.. nä, då ska han bita ett nytt hål på ett annat ställe!

Så, nu är det bara att virka en ny... o se hur länge den överlever! =D

Men, jag gillar att virka... det är kul!

Fast, helst utan att behöva slåss om garnet!!! Helst...

Där jag sitter o virkar så mitt i allt ser jag stumpan med tråden i munnen, jag morrar lite grann att jag vill ha mitt virkgarn ifred... forstätter att knåpa tills jag kommer till ett väldigt kärvt ställe... salivindräkt virkgarn är trögt att virka med! Och, då upptäcker jag att hon dessutom gnagat av en av de tunnare trådarna! Så, det var bara att klippa helt av o knyta ytterligare en knut till o sen fortsätta!

 

Sen blev stumpan trött... 

Och, jag tycker inte synd om hundarna när hon for med deras "bädd"!

Nä nä, där kan dom ligga på stickiga hårda golvet bäst dom vill! Har dom massakrerat sönder sin förra, riktiga bädd får dom väl skylla sig själv! För, den där jackan, en av Pontus gamla jackor sen när han var "liten" får duga som hundbädd... nå annat avancerat eller dyrt tänker jag inte stoppa in till dem för att tugga sönder! Stumpan såg då ut att tycka det var en kul sovsäck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0