"I'm still...

Skrivet den 21 februari 2009 kl 08:40

standing for hope and glory...."
Nynnar på Måns Z - Hope & Glory o idag är det en vecka sen jag hörde den!
Det har aldrig hänt förr!

Alltså måste ju den låten ha nåt som bet sig fast, ialla fall i mitt sinne!
Ikväll såg det ut att vara ett lite halvmediokert startfält... mina förhoppningar går väl till EMD, där brukar det poppa till rätt bra... BWO har ju också låtar som aldrig vinner men sen snurrar på radion hur mycket som helst... trallvänliga o dom går ju hem i europa, men det är nåt med BWO, antagligen Alexander Bard, jag mår inte bra av att se honom!
Men, jag har nog min favorit klar redan... Måns!

Men, det hade jag ju förra året också! Var så totalsäker på att Perelli skulle spöa skiten ur öst-alliansen, o det gick ju... ehhh, uruselt!
Nå, kul att se är det hursom helst!

Det är lurvigt väder idag!
Termometern måste ha gått sönder, första siffran av det två som konstant stått där som en etta (1) eller tvåa (2) nu i flera, flera veckor verkar ha slutat funka! Den platsen är väl utnött... tiotalet!

Det står - 4.9 C idag på termometern!? Den måste ju ha pajjat!!
Stundvis kommer det vindil som heter duga, sveper med sig stora sjok av snö från träden!

Pappan kommer snart från jobbet... vet inte vad han har för planer idag, men... jag är lite sugen på en skidtur o jag tror att hundarna inte är sena att haka på!
Men, det är ju lite deprimerande, för jag tycker mig ana en breton som inte mår så bra i sina höfter av skidorna, o det är ju inga vansinnesfärder vi är på, nä, lagomt långt... fem, sex kilometer!
En breton ska hålla i hårt tempo en vecka på fjäll... otränad!
Det är liksom rasstandarden för breton!
Liten, kraftfull, uthållig o seg! Sinnebilden av en breton... orkar hur mycket som helst, tål vad som helst o med ett underbart temperament!

 

Efter förra helgens skidtur, på kvällskvisten var det en halvvresig breton som grumsade åt stövarn när han kom nära! Nå, stövarn är ju inte heller det smidigaste eller mest eleganta där han ställer sig bredvid Ask som ligger o gonar sig i värmen från kaminen, sen sätter han sig pladask PÅ honom o kastar sig omkull för att ligga o gona sig i värmen han också... o bara den grejen kan väl få vilken jycke som helst att störa sig! =)

Men, höfterna är inte bra... det är inte bara diagnosen, en siffra eller en bokstav på ett papper... jag ser det i verkligheten också... han har usla höfter! *snyft* och, han är inte två år fyllda ännu... jag har redan börjat mentalt förbereda mig att jag inte kommer att få ha kvar honom så länge... undrar om han fixar en lång höst med jakt? Knappast... =(

 

Näpp, nu är min morronkopp kaffe urdrucken... dags att utfodra frukost!

 

Äh... just ja, jag hade ju för en stund glömt bort!
Jag ska ju på "ljusparty" idag! =D

Skidorna får väl vänta till i morn... =S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0