Morrrrr... on!

Skrivet den 29 januari 2009 kl 08:28

 

Hörde Morronprogrammet i P4 prata om Karlssons klister på morron... 

Radio norrbotten lite skämtsamt förslag var att använda klistret till att limma ihop datomusen... tydligen så klagar folk på ljudet!?

Ibland blir man bara matt...

Har inte människor värre bekymmer än att de HÖR ljudet av musens klickande?!?

Då ska man väl vara glad! Det finns värre bekymmer....

Hallå! Hur ska dom annars kunna GÖRA radio? Datorn behövs väl i alla sammanhang, allt från att spela låtar till att hålla sig uppdaterade... voj voj!

 

Jag har hört annat på radion också... hela natten...

Jag har hört "Vakens" alla tävlingar, jag har hört nyheterna... branden i Kirunaskolan (huva) o så har jag slumrat mellan varven också, nån sväng då o då när monsterdockan har behagat vara mer stilla! Hon har väl slumrat hon också!?

 

Jag gick o la mig strax efter tolv igår, strax därefter vaknade hon... morrhoppan! Sen har hon härjat... hon kom över till mig i stora sängen o där har hon inte legat stilla, själv har jag dragit täcket över huvudet o stillsamt bett om John Blund-sand att strö i hennes ögon, för JAG var trött! 

 

Men, inte stumpan... hon har levt rövare tills hon fick igång storebror! "Dora utforskaren" börjar kl 05.00 o det har jag också hört, trots att volymen på radion gjorde allt för att överrösta barnprogrammet! Så hörde ju stövarn att vi rörde på oss, så då kom ju han på att "Hmmm... Matte vaken = MAT!!! Bäst att sätta igång o tjåla, allt vad jag orkar!!!" om han visste hur irriterande det är... ibland har jag lust att inte ge honom nån frukost alls bara för att vara elak, men... han skulle svälta ihjäl! ;-) Och, hundar har ju inte den förmågan att fatta såna smidda ränker!

 

Nä, det är bara att gilla läget...

Kliva upp, fast varje fiber i kroppen skriker SOVA...

Och, försöka hålla sig på ett inte alltför morrigt humör, inte det lättaste!

Men, nu har jag snart fått i mig min första kaffekopp... trollen sitter o ser "Pettson..." med sina vällingflaskor... Jag har fått avreagera mig med fingrarna o tangentbordet! Jisses vilken tur att ingen grinig radiolyssnare finns i min närhet... Här smattrar det rejält om tangentbordet!!! =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0