Näsan fick då jobba!

Skrivet den 22 februari 2009 kl 09:51

Ljusparty! =D

Vad man inte får vara med om... 

Jag har inte varit på så många "homepartyn" eller vad de nu kallas... 

Tupperware för en hel massa år sen...

o så ny Partylite - Ljus!

En massa fina ljus, ljushållare o dofter!!!

 

Det där som det där kläm & känn-partyt som jag fick en "inbjudan" till för nåt halvår sen ratade jag! ;-) Men det kanske blir nästa grej! =S

 

Förr i tiden var det mycket hudvård/smink homepartyn... jag är ju inte alltför flitig med hudsalvor o cremer så, nu har jag nog slängt det sista från Marja Entrich, men nån bytta har hängt med i måååånga, många år!

Man nämns ju inte slänga en hudvårdsprodukt man använt två gånger (på sju år) när en ynklig liten förpackningen gick på massor av massor av kronor!?

Nä, då fick de där grejerna hänga med... stå o samla damm (och orsaka dåligt samvete) i badrumsskåpet! 

Det är säkert inget fel med ME, toppenbra produkter... nä, det hade inte spelat nån roll om det stått Nivea eller Ole Henriksen på byttorna, jag hade varit precis lika dålig på att använda dem ändå! Kanske jag måste börja sköta huden bättre... men, det ääääär så trist! Och, det taaaar sån tid! 

 

Hehe... här ser man hur olika man värderar saker o ting här i världen!
Jag sitter hellre här vid datorn o skriver ner saker som bubblar o vill ut... än sätter mig framför tv:n kväll efter kväll, timme efter timme!

Och, ansiktsvården... ehhh, räknas kallt vatten o blaska av sig i ansiketet varje kväll??? =D Nå, de få gånger jag stoppar på mig en mascara så blir det ju lite mer avancerad rengöring... typ olja eller tvål! Det är synd om min hud...

Men, det är ju så det är med oss människor...

Alla är vi olika o värderar saker på olika sätt!

Jag kan obehindrat åka ut bland folk i mjukisbyxor, håret i en slarvig tofs o totalt osminkad för att handla eller nästan vad som helst... och, så finns det människor som knappt går till brevlådan utan att fixa till sig! 

Inget är väl mer rätt eller fel, det hela handlar väl om vad man som människa värderar högre o vill göra!

 

Nå, ljuspartyt var kul i alla fall...

Man fick verkligen använda näsan!

Det blev nästan för mycket... jag vet inte hur många dofter men det var säkert 50 burkar man kunde skruva upp locket o lukta på! Och, det doftade verkligen gott! Fick med ett teljus som prov/gåva o faktum är att det är stor skillnad på vanliga doftljus från affären o de här... 

Men, det talade ju priset också om... 

 

Näpp... nu ska vi smaska i oss lite frukost, sen ska trollen o jag raiga iväg en sväng! Pappan har åkt för sista arbetsdagen den här veckan, sen blir det en lång, härlig ledig vecka... yr.no lovar att vädret ska bli toppen till veckan så det blir nog choklad-thermos o mackor, skidor o uteaktiviteter! Härligt!

 

Ehhh... Melodifestivalen... Igår var det inget för mig! 

Mediokert, menlöst o idag minns jag inte en enda ton överhuvudtaget!!! Av nåt bidrag... igår tyckte jag att de två röda kavajerna var skönast! Lite gung o lite annorlunda... men, som vanligt så *poff* försvann de, visserligen till andra chansen... men, men... Nä, igår var det inte kul o se melodifestivalen!

Sen kan jag inte låta bli att undra o tycka...
Vad sjutton har grekiska (?) melodier i svenska tävlingen att göra?
Eller... nåt annat språk/land... inget rasistiskt... Tycker det är lika trist om en svensk skulle vinna o tävla med ett svenskt bidrag för Kroatien eller nåt sånt!

För, nånstans känns det ju som att det är de olika länderna o språken som är själva grejen med Eurovision Song contest! Olika länder tävlar med sitt bidrag i musik!? Men, det håller ju på att spåra ut helt o hållet... hela alltihop o det är ju bara att ta det som det kommer! =D

Och, för mig är det ett kärt vårtecken! Som jag ändå gillar... med lite hatkärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0