Oj vad den dan for fort!

Skrivet den 2 februari 2009 kl 18:03


Hela dan har vi rallat... nå, jag sov länge, nästan till tio!

Tack pappan!
Det är så underbart skönt att få ligga kvar o slöa i sängen på morron, pappan smyger sig ner med trollen, fäller ner grinden längst ner i trappan o ger "odoggsen" mat o en första morronpink, trollens frukostar hann också bli avklarade så själv behövde jag bara så småningom sätta mig vid bordet, ta min kaffekopp o bläddra i morrontidningen!

Efter en burk Bullens till trollens "lunch" så åkte vi till Bränna... det var ju öppis idag, från 12 o pappan, han rallade runt med andra ärenden under tiden...

Först var det bara vi, men det ramlade in barn o så här på eftermiddan var det lite större barn än vad det brukar vara! Edvin började leka lite "affär" i "träkojan" som finns där, men när han väl hittade kassa-apparaten, så kunde han ju inte ta betalt för muffinet han skulle sälja till mig, för kassa-apparaten var ju trasig, så han började leka med annat... typ traktor/timmerbil/grävmaskin!

Nå, två flickor, några år äldre, satte igång att leka "prinsessor" o helt plötsligt blev ju träkojan ett slott!
Edith var där o härjade hela tiden, det är ju inte så lätt när man är så liten att förstå stora flickors lek, men, stumpan var garn-imponerad! Dels över deras fina prinsesskläder... sen höll dom ju på med köksgrejer när ett bord dukades för fullt där inne i kojan! Så hon tittade o lyssnade storögt på tjejernna, sen fastnade hennes intresse på nåt annat... o hon härjade runt för fullt!

Strax kom då Edvin intrampandes i kojan o började rumstrera om, till flickornas förskräckelse! "Han förstööör!" Edvin, han fnös ur näsan av förnärmelse... jag förklarade att nu lekte flickorna att det var ett slott o då var han tvungen att leka med dem, deras lek eller hitta på något annat! "Det här är ICA, det är inget slott!" frustade han, sen gick han o körde sopbilen istället!
Lite senare hörde jag Edvins morrande o flickornas protester... när han var in i "slottet" o körde sopbil! Jag försökte fråga om dom inte hade några sopor att lämna till honom, men, nä... dom hade inte hunnit få några än!
Ungar! =D

Nå, tiden går ju fort... mitt i allt var sångstunden, fikat o lite mera lek över, o stumpan som inte sovit nåt på hela dan blev trött... så trött... så då ringde vi efter pappan!
Middan blev snabb o oavancerad, ungefär som lunchen... ;-)
Men, ack så smaskigt med färdiggrillad karré o potatissallad från Konsum!



Sen måste jag bara fråga...

Verkar jag vara uttråkad? Olycklig? Ensam?
Jag blev lite paff när jag läste en kommentar... för, det är så ofattbart långt i från sanningen om mig man kan komma! =D

Nå, det finns ju alltid BLONDINBELLAS blogg om man blir alltför uttråkad av mig! ;-)

Stumpan, ger Edvin onda fingret: "Passa dig!" sen åker hon...

(yoytube - edith åker rutschkana)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0