One more...

Skrivet den 14 februari 2009 kl 11:07


kan ställa sig i skaran älgtunge-fantaster...

 

< - - - Se hur hon begärligt slukar älgtungan!

Det var ju inte den minsta, ca 800 g vägde den, o nu är den slut! Sista tungspetsen for på stumpans frukostmacka!

(pappan åt resten, Edvin tyckte den var "gammal"!)

Och, om jag nånstans nångång i de senaste inläggen skrivit GRISFÖTTER så är det uteslutande älgtunga jag har menat! För, jag vet inte hur många gånger pappan tittade på mig igår, liknade ett frågetecken... o sa: "Du menar väl älgtunga?" Jag sa konstant grisfötter!

Det är ju inte nån större skillnad... Samma gryta, koka lika länge... inte långt ifrån samma kryddor o så är det lite halvläskiga styckningsdetaljer!

Fast, grisfötter är väldigt mycket godare än tungan!!! =D

 

Jag är såååå förväntansfull!!!

MELODIFESTIVAL!!!

Jaaaa...

Jag är melodifestivals-fantast... och jag tycker de är skitkul att se alla deltävlingarna... hela spektaklet!

Förra lördan... ehhh... 

Ja, vad säger man, hade man sluppit SE "Af Ugglas" hade jag tyckt om den låten, faktiskt... men, min smak brukar sällan stämma överens med resten av världen så... för min andra favorit var Tick-tock... o den var ju inte ens i närheten av att gå vidare... men, det var verkligen uruselt sist, så ikväll måste det ju kännas som om det bara är toppenbidrag!

Sämre kan det ju bara inte bli!?

 

Och, mest spännande ska Lili & Sussie bli...

Är man 39 år så lyssnade man på "oh Mama" då när det begav sig... (1987 herrejiiises, det är 22 år sen) o tyckte att Lili & Sussie var sååå coola! "whats the coulour of love?" snurrade rätt bra i kassettbandspelaren, den också... man hade ju alltid ett kassettband i radion som stod på ständigt rec+paus-läge så man kunde kasta sig över knappen o hinna få med så mycket som möjligt av den låten som precis gick i gång!

 

Nu klickar man bara några klick med mobilen, eller datorn... så har man den låt man vill, smidigt o enkelt... fast, det var bra mycket billigare att spela in kassetter än att ladda ner låtar för en tia styck!

Jag laddar inte ner olagligt... Jag tycker ju nånstans att man ska köpa både musiken o filmerna, det säger ju sig självt! Det kostar att tillverka... dom som skapar måste självfallet ha lön, ordentlig lön... då går det ju inte att "stjäla" alstren gratis på nätet... helt fel!

Men, då har jag ju ett huvudbry... 

Hos oss har cd och dvd-skivorna relativt kort livslängd...

Om jag har lagligt KÖPT en skiva eller en film... och den går sönder...

Är det DÅ helt fel att ladda ner samma film/musik från nätet, gratis????

Tacksam för ett svar!

 

Nå ja, melodifestivalen...

Sen är det ju Markoolio... ska också bli spännande... tycker det är en skön prick, inte för att jag tror att han lyckas göra en ballad så pass så den har en rimlig chans i stora finalen... men, Markoolio är cool! =D

Och Måns! Kan väl bara bli bra?!

Hade han vunnit o gått vidare med "Cara Mia" häromåret... ja... 

Den gillade jag! 

Så, ikväll sitter jag klistrad... klockan åtta... förväntasfull som vanligt, eller mer än vanligt... för nu kan det ju bara bli så mycket bättre än sist...

 

Men innan dess ska vi en sväng österut... tror hundarna ska få sig ett skidpass, nu är det lääänge sen dom varit ute o min muskelbristning i armen känns nästan inte alls... så då kan det ju vara läge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0