tre och en halv minut...

Skrivet den 2 mars 2009 kl 08:43

...ungefär...

sen såg det ut sådär

<--- och nu ännu värre! =)

Det är bara att konstatera, monsterpojken ÄR den skyldige... men, då har han ju en lillasyster som gör precis, exakt som storebror gör så de där värstingstöken, tro mig, det kan bli gigantiska värstingstök, två minuter efter storstädning ser det ut som en tromb gått igenom allt!

Så, de är väl ett kombinationsverk... =D

 

Man märker att de saknat varandra, Edvin har ju sovit borta två nätter! Men, det blir också betydligt mer tjafs innan de kommer in i "vanliga banor" men också en hel del skratt o bus! Härligt!

 

Sen ett litet gnäll om hunduställningen igen...

Nu har jag bara läst den ena morrontidningen idag... och inte en enda notis om att det varit en så pass stor utställning! Ca 110 jämthundar på samma utställning av totalt ca 290 älghundar... inse hur stort det är!

World dog show som hölls i Stockholm i somras, med deltagare från hela världen, 57 olika länder, närmare 21000 hundar på SAMMA utställning, hade 41 jämthundar!
En vanlig STOR SKK-utställning i sverige, "stora stockholm" hålls omkring lucia varje år på Älvsjömässan, där var det 2007 var det 16 jämthundar!

 

110 jämthundar, betyder 110 hussar, mattar eller både ock... kanske barn, kusin eller polarn hängde med i det strålande vädret!?

Sen kommer det ju en hel del besökare bara för att titta!

En sån här grej går ju att utveckla hur mycket som helst... 

 

Och framför allt så är det en POSITIV grej som händer i denna kommun som får så onödigt mycket negativ publicitet i media annars...

 

Så, nog hade det väl varit värt en liten notis i tidningen???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0