Het som chili...

Pappan fixade middan idag... Chili con carne!
Båda trollen var i vanlig ordning nyfikna o starkt benägna att hjälpa till... när pappan hackade det två röda chilifrukterna sa han att det är starkt... jag gick förbi o flikade in: "Ja, akta dig för om man får chilifrön i munnen eller ögonen så är det så starkt att man kan dö!" så som man bara säger...
När vi satte oss till bords... ropade på herrn att komma o äta blir han panikartat ledsen: "Nej!!! Jag vill inte äta... det är chili, jag kan döööö!"
Lilla raraste trollungen... en sån där grej igen, man bara säger o tänker inte att han tar en del saker riktigt bokstavligt! Men, som pappan sa... "Ja, att han inte tar allt så bokstavligt, som när man säger ät upp grönsakerna, det är nyttigt o du blir starkt!" sånt hör han inte eller... sånt fastnar inte! =S

Sista spinningpasset för terminen... =(
Fast, det kanske blir en hel del spinning för mig ändå... det gäller väl att träna ordentligt om man ska lyckas med nästa projekt! ;-)

När jag kom hem, öppnade dörren möttes jag av två fasansfullt frustrerade hundar... klockan var 21 o dom hade inte fått mat än! Jag var ju o hämtade mormors plantjord som hon köpt på Konsum o for till henne med dem... o jag o Anna tog oss en bastu efter spinningen... så tiden rann iväg! Hundarnas middagstid blev förskjuten drygt tre timmar! Kris o katastrof i deras värld!

När sen puckona fått sin mat tog jag en repa in i vardagsrummet... slog på tv:n o tänkte börja plocka lite leksaker när jag ser att stumpan hade hittat mitt sprillans nya notis-block!
Notis-blocket som jag glömde att stoppa undan eftersom jag stressade innan spinningen med att skriva ett litet förlåt på biblioteksböckerna som en viss stumpa läst nog så intensivt... flera sidor sönder!!!
Och, om herrn har luktsinne i klass med en blodhund så har stumpan falkögon värre än den värsta örnen!!! Hon ser ALLT! Precis allt som hon inte bör se... hittar hon, o hon plockar... o testar... o klistrar postIt-lappar överallt!

Var ju tvungen att fråga vem som tapetserat rummet med de gula lapparna... stumpan visslade o såg bort så jag var ju tvungen att skälla på pappan! ;-) Påpekade att det är mjukplast på stor rulle man ska ha som underlag till klick-golvet... inte postIt-lappar!!!
Nåväl... det är bara att gilla läget, o tänka på vad man glömmer bort i fortsättningen!
Synd att jag inte fann mig o fotade eländet... =S

Kommentarer
Postat av: Lillan

Ja, just det - var är bilden på post-it-lapparna!?

Nog för att jag kan se bilden framför mig =D

Kan hända att jag dyker upp under lördagen (ifall jag inte glömmer bort...)

Inte behöver du väl hänga ute tvätt varje dag??? Jag börjar bli lite less på regnet nu!

2009-05-28 @ 08:33:39
Postat av: Catherine

Haha... Jag får väl "glömma" framme ett till, nytt block! ;-) Och vara beredd med kameran...

2009-05-28 @ 08:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0