Jag har en liten strimma hopp!

Fäljetongen, den eviga...

Tvätten var halvblöt igår kväll, det har inte regnat o nu på morronkvisten strålar solen!!!
Jag har lite förhoppningar om att det ska bli torrt! =D
Igår var jag tvungen att köra två omgångar nedpinkad tvätt o torka med tumlaren...

Det är ju vårstädarvecka nu!
Alltså får max tre kolli grovsopor samt ett kolli deponiavfall lämnas för bortforsling istället för den vanliga skiten... vi fick ihop det... =S som vanligt inga problem... bla den gamla korkmattan från hallen ihoplindad i en svart sopsäck o så en gammal, rostig svart klotgrill. När stövarn fick se de svarta, farliga figurerna genom hallfönstret, där de troget stod o  inväntade soptransporten (instruktionerna är att man ska ställa ut soporna måndag morgon, men det kan hämtas närhelst under veckan) blev han genast mycket misstänksam... tankarna for iväg "tänk om de inte hämtar soporna förrän torsdag nångång, ska vi behöva stå ut med en raggresande, arg stövare?"

Vi gick ut en sväng, tränade lite lydnad under total ignoration till de farliga figurerna... Det gick bra... strax efter så brydde han sig inte det minsta om dem, tills han kom in, kikade ut genom fönstret o "Gruff, morr, vov! Stick o brinn era fula figurer!!" stod han i halltrappan o antagligen tänkte...

Hon är så rar, stumpan... så duktig att sjunga!
Så fort något andas musik så är hon genast med... svänger på rumpan o diggar... munnen är konstant igång, om hon inte surrar eljest så sjunger hon! =D
Att melodierna inte alltid blir i rätt ordning gör väl inte så mycket...
"Haren skuttar fram så fort, klättar upp i granen... ner faller regnet - annars tar jag dig!!" de flesta sånger slutar med "annars tar jag dig"
Sångrösten är väl inte heller den klaraste, renaste eller vackraste jag hört... men, hon är tveklöst den sötaste, charmigaste o absolut duktigaste lilla showhartist jag vet!

Tack o lov så kom kommungubbarna o hämtade inkräktarna... nu på morron!
Tänk om man kunde bli av med all skit lika enkelt...
In i en sopsäck, ställ ut o så är det borta!

Nu ska jag gå ut o kolla om pappan behöver nån hjälp med stugbygget!
Han har redan två mycket ivriga o "hjälpsamma" hantlangare...
Kanske han kan behöva en hantlange-hanterare också!
Det var två troll som inte snabbt nog kunde komma i kläderna o ut när de upptäckte pappan med hammaren i högsta hugget där ute... pappan menar på att det kommer behövas målarfärg idag! =D Snabba ryck!

Kommentarer
Postat av: Faster Emma

Ska bli skoj att se showartisten, bara drygt en vecka till sommarlov!:) Låter ut som att hon är toppen, har ju inte sett trollen sen påskas så längtar verkligen!!!:)

2009-05-25 @ 10:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0