Bäää bäää...

Idag är vårt lamm "klart"!
Så, vi ska åka o hämta det lite senare i eftermiddag... så får busungarna se fåren o lammen (om det finns kvar några) - söndagsmiddan är given - ugnsstekt lamm!!!
Ahhh... jisses så gott...
Ska bli kul att få se fåren också... blir ett spännande äventyr!

Sist jag passerade GK´s (ja, jag har slutat bojkotta dem, lite grann) så hittade Edvin en sån där leksaks-kassaapparat som han tyckte: "Den här skulle jag o Edith kunna leka med!". Det fanns bara en, o jag kunde ju inte plocka den då han var med... säkert är den såld nu men om den finns kvar, så blir det en födelsedagspresent till herrn! ;-)
Det fanns nån slags verktygsvägg/ställning som kanske duger i annat fall...
I alla fall passar vi på att titta in där...
Och, den här dagen lär då rusa iväg i alla fall...

Igår slockande de raraste små rätt fort!
Edvin var så trött... bara vrålade i sin säng, så där tröttgapande som bara han gör! Allt o inget var fel... "Jag vill ha kudde/jag vill inte ha kudde!" sen bara frågade jag om han ville ha en gonattkram innan han somnar, han brukar inte vara så noga om nattinatt-kramar, inte som lillasyster i alla fall... som överöser en med både kramar o blöta pussar i kopiösa mängder! Men, nu ville han ha en kram... o jag tror det var mamma-närhet han behövde, lilla hjärtat mitt! En lång stund låg han o bara goades... sen slockande han handlöst!

Stumpan, hon härjade lite till... henne fick jag vara lite brysk mot o säga till på skarpen när hon klättrade i bokhyllan för att få tag på en viss bok!!!
När de hade somnat gick jag själv ner o åt en kanelbulle o te!

Och så kom jag ihåg "Svenska Hollywoodfruar" - alla surrar ju om detta program o denna kvinna så när det var 20 minuter kvar av programmet började jag se det...
Och, inte vet jag om det var nå speciellt... skulle väl tro att vem som helst som hamnar i samma situation skulle bete sig liknande...
Efter programmet ploppade Aschberg fram i rutan o gjorde reklam för sitt program på tv8, direkt efteråt - med ANNA ANKA!

Jag höll på bryta ihop...
Han var ju helt sanslös... herr Aschberg!
Man riktigt såg hur imponerad han var över denna kvinna o hennes uttalanden, han visade ett "klipp" där hon bla säger nåt om att när man är gift måste man ställa upp, man kan inte neka varje gång... om han vill varje morgon så är det bara att ställa upp! Det höll Aschberg på surra ihjäl sig om med dräglet rinnande nerför mungiporna! Märkbart tagen av henne! Jag som har tyckt att Aschberg är en hårdhudad o cool reporter... men, se där... lite kjolstyg som säger att karn får sig varje morron om han vill... så tappar han alla hämningar o dräglande skulle göra vad som helst för ett nyp!
Nog så lågt när han ger henne en telefonlur o säger: "Här, du skulle behöva tala med min fru!" Suck...

Nu kom stumpan ner från vindan... "Klippi, katten... klippi!" mumlade hon o så ser jag att hon faktiskt kommer med kökssaxen!!!
Pust... jag vet inte om jag vågar upp på vinden...
Hon är makaber... helt sanslös! Hon hinner med allt... precis allt som hon inte får röra hinner hon norpa åt sig!
Och om hon har friserat katten... så då blir han snart skallig!

Själv snaggade jag av honom den fina kragen!
Mainecooner ska ju ha mycket päls... en stor krage som pryder katten!
Det har inte Armani längre... för, efter sommarens utebravader (undrar hur många råttor o fåglar han helt odjurvänligt ätit upp!!!) så har hans päls ändrat karaktär!
Han har aldrig nånsin, i sitt drygt sexåriga liv haft en tova i pälsen... nu kryllar av dem!!!
Och, kragen tovar ihop sig så det slits loss stora, kala sjok från huden, så då åkte saxen fram o han blev snaggad... inte speciellt jämt o definitivt inte värdigt en katt som heter Armani - men... förhoppningsvis tovar det sig mindre, för borsten är ju inte populär den heller! =S

Näpp, nu ska vi fixa frukost!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0