Ja, då var det dags igen...

dags för den här väntan...
Väntan på domen!

Det är nog det värsta man som hundägare kan vänta på!
Visst, är hunden borta i skogen så väntar man på att få hem en trött, men frisk hund... men, man har i bakhuvudet att det kan hända saker! Man är inte hundra säker på att man varje gång ska få hem en oskadad hund... det kan hända mycket eländigt på en jaktdag! Om man överhuvudtaget får hem hunden!
Den väntan är inte kul... men... den liksom vet man o har tagit med i beräkningen när man skaffar jakthund!

Då är det betydligt värre att vänta på ett HD-resultat...
Urk, blä... usch o fy!

Vad kan man göra?
Ingenting!
Det är bara att vänta på de där bokstäverna från SKK - domen!

När jag såg plåten så var första reaktionen: "Det här såg ju jättefint ut!" sen började jag titta o fundera o när jag kikade för sista gången över axeln innan vi gick ut ur det blyinfattade rummet så såg det ut som värsta, eländes höfterna... så nu är det bara att avvakta SKK´s dom - jag har ingen som helst susning om vad det blir!

Trött ponke! - - ->
27 kilo trött stövare! ;-)
Det gick bra... men, tog tid hos veterinär´n!
Vi kom dit i god tid, 12:28 drog jag inte en mycket tveksam stövare som tyckte att det där Gammelstads djursjukhus var ett mycket suspekt ställe! Vi hade tid kl 13 fick och fick komma in på rummet o klockan var 14:15 när en stövare på vingliga ben äntligen fick fly fältet!

Svin-influensan - ehhh...
Jag blir inte riktigt klok på det här!
Har jag fattat allt fel?
Jag trodde svininfluensan var ett virus som i första hand smittade via nysningar o hostningar - små viruspartiklar som flyger runt omkring efter nysande svin!
Varför sätts det ut handsprit på toaletterna???
Där har man ju tillgång till tvål o vatten! Eller, smittar viruset via röven?
Handspriten borde väl ställas ut där det inte finns tillgång till tvål o vatten...

När jag nu ändå är inte på surr i de lägre regionerna... ;-)
Vi stannade ju på storheden, skulle in på COOP o handla lite mjölk mm, o eftersom jag hade en drogad hund i bilen ville jag ju såklart inte ställa mig mitt på den soligt gassande parkeringen utan smet iväg mot Stadium o körde upp på en trottoarliknade upphöjning men framför allt under några stora tallar, enda parkeringsbara plätten i skugga på storheden! Ett storheden som förövrigt var väldigt lugnt... det fanns mycket gott om parkeringsplatser, överallt!

Efter COOP går vi tillbaka till bilen, kollar till Senna som forfarande är groggy efter sövningen, sen traskar vi en sväng till Lindex. Men, där vi står med bildörren öppen - Edvin dricker lite dricka - så kommer det en skinntorr grinig gubbe cyklande rakt mot oss... jag såg ju på långa vägar hur störd han var över att vi stod där o blockerade hans väg! Så långt han kunde cyklade han rakt mot oss på "trottoaren" sen vek han mycket mödosamt åt sidan med en mördande blick o orden: "Det här är faktiskt en gång o cykelbana, inte parkering!" Jag kände mitt sinne rinna till o morrade: "Jag har en hund i bilen, kan inte parkera i solen! Ring o anmäl mig till polisen för h-vete!"

Visst... jag stod "felparkerad" det säger jag inget om...
Men, om det finns hundratals parkeringsplatser betydligt närmare affärerna så kanske det går att klura utt att det finns en anledning till att någon ställer sig "fel"!
Antagligen så var det jobbigaste för den personen att bry sig att jag stod fel - inte att cykla runt bilen en meter extra... usch o fy... Tänk om jag hade haft en sjuk människa i bilen!?
Och om jag hade ställt mig i solen hade det garanterat kommit nån o skällt ut mig för att jag ställer bilen i solen, med en hund i! Suck...

Nå, tillbaka till lägre regioner...
Inne på Lindex stod jag o plockade i lite underkläder åt stumpan, o när jag går vidare har Edvin försvunnit! I några sekunder får jag har puls o hjärtat i halsgropen - men, sen får jag syn på honom i spegeln i ett av provrummen! I det bredvid stod det nån o provade kläder... där står Edvin o fnissar som bara han kan göra! Jag ropar på honom o han hojtar: "Jag släppte en prutt!" o springer glatt till mig!
Undrar just om de där människorna som stod i provrummet bredvid blev ihjälgasade! ;-)

Men, Edvin har haft en heldag i alla fall!
Det var bara han o jag, pappan o stumpan har plockat upp potatis mm!
Vi har sett hur många lastbilar som helst...

Lite spännande var det att se veterinärgrannes parkeringsplats!


Inte traktorns parkeringsplats!

Okej, det kan ju vara bra om man har ont om plats o flera bilar att parkera... men, hur sjutton tar man sig ner från det där taket?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0